Koop 'Stralingstekort: Stel dat straling eigenlijk goed voor je is?'

     U bent bang voor straling, voor radioactiviteit. Voor de straling van een kerncentrale, voor de straling die vrijkomt bij de winning van uranium, voor de straling van radioactief afval, voor de straling die vrijkomt bij ongelukken zoals in Fukushima en Tsjernobyl, voor de straling die vrijkomt bij atoombommen.
Die straling is kankerverwekkend, veroorzaakt aangeboren afwijkingen - en kan dat zelfs bij de allerkleinste hoeveelheden doen! 

    Dit is de angst van vele mensen en die angst is volstrekt onterecht, zo blijkt uit een dikke stapel wetenschappelijk onderzoek. Straling is alleen in extreem grote hoeveelheden gevaarlijk (en de kans dat u daarmee wordt geconfronteerd is extreem klein). In lagere doses is straling juist goed voor ons, en daarmee onderscheidt straling zich niet van vitamines, vet, alcohol, vuur of water. 
    Dit boek bevat de talloze bewijzen hiervoor. Het gaat over de studies onder de Japanners die langer leven dankzij de bom (dat is geen pleidooi voor bommen, maar wel voor een rationeler houding ten opzichte van straling) over de brandweerlieden bij Tsjernobyl die minder kanker krijgen, over de leugens over aangeboren afwijkingen, over al die miljoenen mensen in India, China, Brazilie, Iran, ZuidWestFrankrijk enz. die tientallen tot honderden malen meer straling dan u ontvangen...... maar die een kleinere kans op kanker hebben. Over het radioactief afval dat eeuwenlang net zo ONgevaarlijk blijft als het erts waar het ooit uit kwam. Over de werknemers van kerncentrales die langer leven dan mensen in stralingsarme beroepen. 
   Ongetwijfeld heeft u een mening over straling. Maar heeft u die wel eens getoetst aan de feiten?

'Lezing van dit boekje kan ik van harte aanbevelen.' Prof Hugo van Dam 

Bestel Stralingstekort!

Boekversie. 12,50 inc verzending.

E-boek 7,50