Sex

Title
Afrodisiaca bestaan

Het is een eeuwenoude jongensdroom. Je praat met een zeer begerenswaardige vrouw en je vraagt je gekweld af hoe je haar kunt verleiden. Als ze even naar het toilet is, komt je kans: stiekem druppel je een Magische Chemische Stof in haar drankje - en dat blijft niet zonder effect. Onmiddellijk na de eerste slok verdwijnt haar aanvankelijke koelheid. Ze krijgt iets wilds en wanhopigs over zich, want, Oh! Wat Heeft Ze Een Man Nodig! Naar Bed wil ze, en Alleen met Jou, en ze zal Alles doen wat je hartje begeert.! Wagonladingen orgasmes zijn jullie beider deel. 'Zo heb ik nog nooit gevrejen' zucht ze bewonderend na afloop van het festijn.

LOVE PILLS

It is a centuries old boys dream. You are talking to a very desirable woman and tormented with wonder how she could be seduced. When she heads for the ladies

SUPERFUT!
In het struikgewas langs het Kanaal door Walcheren hoorde ik er voor het eerst van. Sommige mannen hebben het: FUT! Een slungel van veertien jaar dook voor een kronkelende demonstratie in het gras. Kijk als je zo beweegt komt er FUT uit!
Ik was twaalf en danig in verwarring. Had ik dat nu ook of niet? Zeker was dat ik sinds kort een onweerstaanbare drift voelde om te masturberen, en dat die avondlijke sessies altijd besloten werden met een natte buik. Was dat het? FUT, sperma, die soms klonterige viezigheid die ik snel aan de lakens smeerde opdat mijn moeder het maar niet zou ontdekken?.