Algemeen Dagblad

Title
Nationale campagne tegen zonnebad overdreven
Eeuwige Jeugd


Kunt U zich voorstellen dat over een jaar of 10 in Uw krant het volgende bericht staat?

 

Doorbraak! Verjongingspil ontdekt!

Onderzoekers hebben een pil ontwikkeld die daadwerkelijke verjonging mogelijk maakt. Iedere oudere die deze pil slikt krijgt het lichaam van een dertigjarige. De pil is uitgeprobeerd op mensen van allerlei leeftijd en bleek zelfs werkzaam bij hoogbejaarden.

‘Ik wist niet wat me overkwam’, zo vertelt mevrouw Jansen (85). ‘Mijn zoon werkt in dat laboratorium en hoewel hij eerst weigerde mij die pil te geven omdat hij niet met zijn oude moeder durfde te experimenteren, heb ik m toch opgeëist en ben ik gaan slikken. Eerst kreeg ik meer energie, maar ik zag geleidelijk aan ook dat mijn huid weer strakker werd, en ik heb ook het gevoel dat ik weer beter kan onthouden. Laatst zag iemand mij aan voor mijn dochter van 60. Volgens mijn zoon is dit nog maar het begin’.

Stop de miljardenverspilling aan het milieu (of: het milieu is nu wel schoon genoeg)

Stel dat premier Balkenende op televisie de volgende toespraak houdt:

‘De regering heeft besloten om veel minder geld uit te geven aan het milieu. Het is nu wel schoon genoeg. De miljarden die daarbij vrij komen zullen worden gebruikt in de gezondheidszorg en voor belastingverlaging. Als gevolg van ons beleid leeft U dus langer, gezonder en rijker’.

Knoflook

Het geloof dat knoflook goed is voor de gezondheid is wijdverbreid en tientallen eeuwen oud: de oude Egyptenaren